Tisztatér tervezés és teljeskörű kivitelezés 2010 óta

Alkalmazási területtől függetlenül komplex megoldást kínálunk ügyfeleink részére, a tervezési, egyeztetési és kivitelezési fázisokon túl egészen az üzemeltetésig és karbantartásig.

Naprakész technológiai megoldásokkal, rendszerszintűen átgondolt és kipróbált, nemzetközi és hazai referenciákkal rendelkező megoldásokat, professzionális minőséget és folyamatos támogatást kínálunk, közvetlen gyártói háttérrel, saját műhellyel, itthoni raktárral és elérhető áron.

A tisztatér-technika ismertebb alkalmazási területei

  • Gyógyszeripar, élelmiszer és tápszergyártás, biotechnológia, egészségügyi intézmények steril szobái
  • Űrkutatás, Nukleáris és lézer kutatások, Mikroelektronika, Finommechanika, Nanotechnológia, Repülőgépipar  

Együttműködés tervezéstől az átadásig

A cégünk által ajánlott tisztatéri rendszer maradéktalanul megfelel a vonatkozó előírásoknak, komplex megoldást kínál Megrendelőinknek, a fal – és akár járható födémrendszer, ajtók, anyag- és személy zsilipek és egyéb elemek az egyedi tervezést és jóváhagyást követően kerülnek gyártásra, így a megfelelő anyag, szerkezet és szín választásával képesek rugalmasan, költséghatékonyan követni a műszaki igényeket.

Tervezés

A felkérést / ajánlatkérést követően folyamatos kapcsolattartást biztosítunk potenciális Megrendelőink felé, így garantálva, hogy már a kezdetetektől maximálisan meg tudjunk felelni igényeiknek. Az ajánlatadási fázisban a Megrendelői egyeztetéseken túl folyamatos egyeztetést végzünk a gyártó mérnökirodájával, valamint a kapcsolódó társvállalkozásokkal is. Szolgáltatásunk tartalmazza a tervezési, felelős műszaki vezetési és a validációhoz szükséges dokumentációs feladatok elvégzését is.

Kivitelezés

A vállalkozás vezetői és munkatársai évtizedes nemzetközi tervezési és projekt management tapasztalata és kivitelezési gyakorlata, a nagy tapasztalattal rendelkező francia gyártó partnerünk, a CNC vezérlésű 4 m – es élhajlító berendezéssel is ellátott jól felszerelt műhelyünk, valamint a munkavégzéshez rendelkezésre álló eszközeink (elektromos , fehér kerekes targonca és raklapemelők, ollós emelő, alumínium mobil állványrendszerek, pneumatikus panelemelő, optikai és lézeres szintező és mérő berendezések valamint a szükséges speciális kéziszerszámok) együttesen garantálják a munkák sikeres elvégzését.

Átadás, garancia

Az elkészült projekt átadását követően cégünk biztosítja az esetleges garanciális és garancia időn túli javításokat, magyarországi elem és alkatrészellátással, gyors reakcióidővel. A tisztatéri terület elkészülését követően fehér kerekes szállítógörgőkkel vagy légpárnás szállítóeszközeinkkel vállaljuk a tisztatéri gyártóberendezések szállítását és telepítését, összeszerelését, valamint csatlakoztatását a meglévő hálózatokhoz is!

tisztatér

Lépjen kapcsolatba az Universal Solution szakértői csapatával!

© Universal Solutions Zrt.