Hatékonyan tisztíthatja meg áruszállító kocsijainak kerekeit

A koreai Daeshin első osztályú megoldást kínál a tisztatérbe és a fokozott tisztasági igényű terekbe érkező áruszállító eszközök guruló felületeinek tisztítására. A dúsan szőtt kefékkel és vizes-tisztítószeres mosórendszerrel szerelt padlózat hatékony tisztítást és gyors tovahaladást biztosít.

Alkalmazási területek: élelmiszeripari vállalkozások, ételgyártók, szállodák és vendéglátóipari egységek konyhái, gyárak és üzemi tisztaterek – minden olyan vállalkozás esetében, ahol a szállítókocsik kerekei csak tisztán gördülhetnek a munkatérbe.

Tudjon meg többet keréktisztító berendezéseinkről azonnal!

Munkatársaink telefonon és Facebook-chatben is fogadják megkeresését. A készletről elérhető berendezések mellett azonnal tájékozódhat a beüzemeléssel kapcsolatos tudnivalókról, valamint részletes ismertetőt kaphat arról is, hogy a keréktisztító berendezések miben tudják támogatni önt és vállalkozását a mindennapi működésben.

Tisztítás gördítéssel három fázisban

Biztonság

A keréktisztító berendezés akár 200 kg teherrel megpakolt áruszállító kocsik fogadására is alkalmas. A készülék a kerekeket soronként tisztítja. A művelet során a kerekek biztonságos rögzítése megoldott.

Tisztítás

A tisztítószeres forgókefe egy előre beállított időzítő program szerint végzi a szennyeződés eltávolítását. A készülék karbantartása egyszerű. Az eltávolított szennyeződések és a keletkezett szennyvíz tárolása és elvezetése az iparági előírásoknak megfelel.

Szárítás

A berendezés a lemosott kerekeket megszárítja, így  az áruszállító kocsi továbbhaladáskor nem húz nyomot a tisztatér padlóján.

A keréktiszító alkalmazása

Első osztályú hatásfok áruszállító kocsikerék-tisztításban

Adatlap

Méretek:

Kapacitás:

Terhelhetőség:

Biztonsági megoldás:

Hatékony tisztítás:

Kényelmes karbantartás:

 

1900 x 3000 x 950 / 2250 x 3000 x 950

720 kocsi / nap ( 2 kocsi / perc )

200 kg

Kerékgrögzítés, tisztítás után automatikus továbbgördítés

Kefe és szivacs roller, automatikus víz és tisztítószer adagolás

Vízszűrés újra felhasználáshoz, szennyeződés leválasztó tartály, könnyű, átlátható kezelőszervek. 

A szárítószőnyeg minimum 3 liter viz megkötését garantálja.

Tudjon meg többet és szerezze be a Daeshin áruszállító kocsikerék-tisztító berendezését az Unversal Solution Zrt.-től

Universal Solutions Zrt.