Bemutatjuk a Solecheck cipőtisztítót

Bemutatjuk a Solecheck cipőtalp tisztító berendezést, amely magas hatékonysággal távolítja el a finom port és a lábbelire tapadt egyéb szennyező részecskéket. Fedezze fel a terméket, töltse le a termékleírást részletező katalógust és lépjen kapcsolatba a készülék magyarországi forgalmazójával!

 

Felhasználási módja

A szennyeződések mintegy 80%-a a látogatók lábbelijén keresztül érkezik a belső terekbe. A Solecheck tisztító berendezés használatával cipőváltás vagy lábzsák alkalmazása nélkül is beléphetünk a magas tisztasági követelményű terekbe.

A terméket használhatjuk laboratóriumok, húsüzemek, raktárterek és steril munkaterek bejáratánál. A berendezés szőnyegfelületébe telepített vákumtechnológia az áthaladás során magas hatékonysággal tisztítja meg a cipőtalpakat és a lábbeli szabadon lévő külső felületének egy részét. A speciális padlózat a rajta keresztül áthúzott kerekeket és görgőket is megtisztítja.

Az eltávolított port és szennyeződéseket a berendezés összetett szűrőrendszerén keresztül egy külön szigeteléssel ellátott konténerbe forgatja, így a tisztítás során semlegesített anyagok nem kerülnek vissza* a légtérbe. Karbantartáskor a korábban összegyűjtött szennyeződéseket egy speciális gyűjtőedényen keresztül üríthetjük ki.

 

A cipőtalp tisztító berendezés további előnyei

  • Elegáns megjelenés: a készülék exkluzív megjelenést kölcsönöz a tisztahelység előterének
  • Alkalmazható előterekben, de üzemen belül a belső terek ki és bejáratánál
  • A készüléktípushoz elérhető modulokkal a felhasználás helyszínéhez igazodhatunk
  • Jelentősen csökkentheti cége higiéniai költéseit
  • Kimagasló hatékonyság a hagyományos koszfelfogó szőnyegekhez és tapadós felületű padlózatokhoz képest

A gyártóról

A Daeshin MC Co., Ltd.-t 1997-ben alapították a Koreai Köztársaságban. A cég azóta is vezető szerepet tölt be a kutatásban, fejlesztésben, gyártásban és értékesítésben a higiéniai felszerelések és a tiszta környezettel kapcsolatos új technológiák és berendezések piacán. A Daeshin MC Co., Ltd. a folyamatos innováció nagyköveteként a világ egyik meghatározó márkájáva nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben.

Termékleírás és magyarországi forgalmazás

Tudjon meg többet a Solecheck cipőtisztító készülékről és kérjen árajánlatot a termék magyarországi termékképviseletétől! 

Universal Solutions Zrt. elérhetősége >>

A termék dokumentációját ide kattintva töltheti le (10,6 MB).

* = lásd a termék dokumentációjában rögzített példát

Universal Solutions Zrt.