Tiszta talppal a tisztatérbe

Bemutatjuk a koreai Daeshin márka cipőtalp tisztító berendezését, amely kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket a lábbeli talpazatáról, beleértve a csúszásgátló barázdák nehezen hozzáférhető belső peremeit is.

Alkalmazható fokozott tisztasági igényű terek, továbbá élelmiszeripari, egészségügyi és mikroelektronikai gyáregységek és üzemterületek belépési pontjainál. A berendezés könnyen  mozgatható, így igény esetén áthelyezhető az üzem egy másik tetszőleges pontjára is.

Erőteljes teljesítmény

A Daeshin cipőtalp tisztító gép magas minőségű nedves forgókefés rendszere a szemmel látható szennyeződéseken felül a finom szennyeződésektől is megtisztítja talp felületét. Az alkalmazott nedves technológia nem hagy nyomot, nem fröcsköl, minden anyag a kefék alatti tárolóba kerül, amely biztonságosan és könnyen üríthető.

Könnyű kezelhetőség

Tartósságra tervezve. A Daeshin cipőtalp tisztító stabil vázszerkezete a berendezés aljára szerelt görgőkkel mozdítható el az üzem tetszőleges munkaállomására. A beépített vízelvezető rendszer praktikusan karbantartható. A kefék hosszú élettartamra tervezett sörtékből áll, jellemzőjük a könnyű tisztíthatóság.

Tartós kialakítás

A készüléket magas igénybevételre tervezték, ennek megfelelően masszív rozsdamentes fémszerkezettel látták el a tervezők. A készülék szenzorai menedzselik a tisztítás folyamatát, így használata közben minimális a kezelőfelületekkel való érintkezés.

Szerezze be vállalkozása számára!

Munkatársaink telefonon és Facebook-chatben is fogadják megkeresését. A készletről elérhető berendezések mellett azonnal tájékozódhat a beüzemeléssel kapcsolatos tudnivalókról, valamint részletes ismertetőt kaphat arról is, hogy a cipőtalp tisztító berendezések miként tartják tisztán üzemtereit.

Daeshin ipari cipőtisztító gép alkalmazása

Válassza ki a vállalkozása igényeinek megfelelő összeállítást

A Daeshin cipőtalp tisztító megrendelhető szimpla, dupla és hármas állású kivitelben, nedvszívóbetét-szőnyeg opcióval és anélkül. A készülék tehát a könnyű mozdíthatósága mellett számtalan egyedi felhasználási módot is biztosít az üzem belső egységein. A készülék 240 Voltos aljzatról működik.

Modell: DS-313/ DX

Egyszemélyes kialakítás

Nedvszívó szőnyeg: külön / beépítve

Méretek: 730 x 545 x 970 / 730 x 1150 x 970

Tömeg: 38 kg / 70 kg

Beépített víztartály: 10 liter

Modell: DS-414 / DX

Kétszemélyes kialakítás

Nedvszívó szőnyeg: külön /beépítve

Méretek: 730 x 1090 x 970 / 730 x 1695 x 970

Tömeg: 70 kg / 98 kg

Beépített víztartály: 10 / 20 liter

Modell: DS-515

Három személyes alkalmazás

Nedvszívó szőnyeg: külön

Méretek: 730 x 1635 x 970 

Tömeg: 98 kg

Beépített víztartály: 30 liter

Szemmel látható hatékonyság

A Daeshin cipőtalp tisztító berendezés nedves forgókefés rendszere a szemmel látható erős szennyeződéseken felül a talpazat rovátkáiból is eltávolítja a letapadt anyagokat. Kombinálva a nedvszívó szőnyeggel gyakorlatilag meggátolható, hogy a tisztatérbe nem illő anyagokat vigyünk be a lábbelinkkel. Praktikus és környezetkímélő megoldás, hiszen így nem kell zsákot vagy más eldobható védelmi eszközt alkalmaznunk.

Szerezze be a Daeshin cipőtalp tisztító berendezést
az Universal Solutions Zrt. forgalmazásában!

Universal Solutions Zrt.